Διεθνείς Μεταφορές

 

Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες στις χερσαίες οδικές μεταφορές, εθνικές και διεθνείς (Ελλάδα και Ευρώπη) με εξειδίκευση στην ψυγειομεταφορά, δηλαδή μεταφορά και διανομή ευπαθών προϊόντων φρέσκων και κατεψυγμένων.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στην αυξανόμενη ζήτηση για groupage φορτία καθιέρωσε σε εβδομαδιαία βάση, τις παρακάτω γραμμές:

  1. ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ.
  2. ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
  3. ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ.
  4. ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ. (Κατόπιν ζήτησης)

Υπάρχει η δυνατότητα περισυλλογής παλετών σχεδόν από όλη την Ελλάδα, προσωρινή αποθήκευση τους (συγκέντρωση) σε δικό μας ψυχόμενο χώρο (ξηρό, συντήρηση, κατάψυξη) και αποστολή τους στους παραπάνω προορισμούς με ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία. Οι παραπάνω τρεις κεντρικές διαδρομές υποστηρίζονται και αντίστροφα, από τους τελικούς σταθμούς προς Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Επίσης, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα μεταφέρουμε πλήρη φορτία (κομπλέ) στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και κυρίως προς τη Σκανδιναβία και Αγγλία.

 

Ολόκληρος ο στόλος μας είναι εξοπλισμένος και με το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης POSITREX, της εταιρείας ALFAKOM, το οποίο μας βοηθάει να προσφέρουμε στον πελάτη τις υπηρεσίες μας αξιόπιστα και με τον ποιο σύγχρονο τρόπο. Αφού κάνοντας χρήση του δορυφορικού αυτού συστήματος έχουμε εικόνα για την θέση του οχήματος, 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διασφαλίζοντας έτσι τόσο την έγκαιρη άφιξη των φορτίων στον προορισμό τους όσο και την άριστη κατάσταση του κάθε φορτίου. Ο έλεγχος της κατάσταση του φορτίου μπορεί να γίνει και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Επειδή το σύστημα αυτό μας επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση, σε πραγματικό χρόνο, της θερμοκρασίας και άλλων ενδείξεων που έχει ο κάθε θάλαμος από τους οδηγούς μας και από τα κεντρικά μας γραφεία.

Το σύστημα POSITREX αποτελεί την τελευταία λέξη της τηλεματικής τεχνολογίας. Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Παρέχει αύξηση της ασφάλειας του μεταφερόμενου εμπορεύματος και διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις τύπου: 95/54 EK, CE, ETSL.

Κατόπιν συμφωνίας ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα και να έχει άμεσο έλεγχο και αναφορές για τα φορτία του. Οι υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε είναι: Η ανεύρεση της θέσης του οχήματος ή ομάδας οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. ( Χώρα, οδό, κα.) Η Απεικόνιση της θέσης σε ψηφιακούς χάρτες. Η ιστορική αναφορά διαδρομής σε σχέση με τα σημεία ενδιαφέροντος της εταιρείας. Η ανεύρεση πλησιέστερου οχήματος από επιλεγμένο σημείο ενδιαφέροντος και αντίστροφα. Ο έλεγχος κατάστασης οχήματος ή εμπορεύματος (θερμοκρασία,υγρασία, κα.).

Δελτίο κίνησης οχήματος. Εβδομαδιαίο ωράριο λειτουργίας οχήματος. Συγκεντρωτικό δελτίο κίνησης ομάδας οχημάτων. Αναφορά διακύμανσης της θερμοκρασίας κ.α.