Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε μια οικογενειακή μεταφορική εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται στην μεταφορά και διανομή ευπαθών τροφίμων, φρέσκων και κατεψυγμένων.

Η πορεία της εταιρείας μας στα 20 χρόνια στον χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών μας έδωσε την δυνατότητα να συνεργαστούμε με τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως και με τις σημαντικότερες πολυεθνικές διαμεταφορικές εταιρίες και εταιρίες φαρμάκων.

Στόχος της εταιρείας μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτική μεταφορά προϊόντων με αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και αμεσότητα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου βασιζόμαστε στο άριστα εκπαιδευμένο, με εμπειρία προσωπικό και στον σύγχρονο στόλο που διαθέτουμε.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παραλάβει νέα φορτηγά ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας με καινούριους ισοθερμικούς θαλάμους και ψυκτικά μηχανήματα μεγάλης απόδοσης, οικολογικά και ικανά να διαχειριστούν οποιοδήποτε ψυχόμενο φορτίο, από συνθήκες συντήρησης έως βαθιάς κατάψυξης.

Το αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που προκύπτει, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας λύσεις που ξεπερνούν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

Τόσο ο στόλος μας που αποτελείτε αποκλειστικά με φορτηγά με Ελληνικές άδειες κυκλοφορίας όσο και το προσωπικό μας, το οποίο αποτελείτε από Έλληνες οδηγούς, διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων (ATP – FRC).

Στην συνεχόμενη αναβάθμιση του στόλου μας προστέθηκαν ψυκτικοί θάλαμοι με πιστοποίηση για την μεταφορά φαρμακευτικού και ιατρικού υλικού από τον εγκεκριμένο Γερμανικό φορέα πιστοποίησης Pharmaserv.

pharmaserv_logo

Όλα τα φορτία που μεταφέρουμε ταξιδεύουν πλήρως ασφαλισμένα και το ύψος τις ασφαλιστικής κάλυψης CMR φτάνει τις 250.000€ ανά φορτίο.

Επίσης σε συνεργασία με την ALFAKOM – POSITREX έχουμε την δυνατότητα δορυφορικού ελέγχου του στόλου και των εμπορευμάτων 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. Προσφέροντας έτσι την μέγιστη ασφάλεια στο προσωπικό μας και στο εμπόρευμα που μεταφέρουμε.

Είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε σοβαρή πρόταση συνεργασίας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οικονομικά Στοιχεία

Ισολογισμός 2015Ισολογισμός 2014