Στην ωρα μας!

stopwatch 1

Οι πελάτες μας ξεκινούν τη συζήτηση ορίζοντας το πότε θέλουν να φτάσει το φορτίο τους. Ο χρόνος είναι σημαντικός. Η συνέπεια καθοριστική. Και εμείς τους ακούμε!

Κάνοντας χρήση των δορυφορικών μας συστημάτων έχουμε εικόνα για την θέση του κάθε οχήματος 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διασφαλίζοντας έτσι τόσο την έγκαιρη άφιξη των φορτίων στον προορισμό τους όσο και την άριστη κατάσταση του κάθε φορτίου.

Ο χρόνος παράδοσης είναι λοιπόν ελεγχόμενος. Κατόπιν συμφωνίας ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα TELEtracker και να έχει άμεσο έλεγχο και αναφορές για τα φορτία του σχετικά με: Την ανεύρεση της θέσης του οχήματος ή ομάδας οχημάτων σε πραγματικό χρόνο(χώρα, οδό, κα)/ Την απεικόνιση της θέσης σε ψηφιακούς χάρτες, την ιστορική αναφορά διαδρομής σε σχέση με τα σημεία ενδιαφέροντος της εταιρείας / Την ανεύρεση πλησιέστερου οχήματος από επιλεγμένο σημείο ενδιαφέροντος και αντίστροφα/ Δελτίο κίνησης οχήματος/ Εβδομαδιαίο ωράριο λειτουργίας οχήματος/ Συγκεντρωτικό δελτίο κίνησης ομάδας οχημάτων.