Εγγυημένη Ασφάλεια

Μεταφέρουμε φρέσκα ή κατεψυγμένα ευπαθή φορτία. Για εμάς η εμπιστοσύνη σας είναι ανάγκη. Ανάγκη να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια, πριν ακόμη μας τα παραδώσετε.

Μετά από πολύχρονη εμπειρία, καταλήξαμε στο γεγονός ότι η ασφάλεια στην μεταφορά είναι πολυδιάστατη. Προσπαθήσαμε λοιπόν να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο στόλο, σύγχρονα συστήματα ελέγχου των φορτίων, έμπειρο προσωπικό και πιστοποίηση.

Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε νέα φορτηγά – ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας, με καινούριους ισοθερμικούς θαλάμους και ψυκτικά μηχανήματα μεγάλης απόδοσης, οικολογικά και ικανά να διαχειριστούν οποιοδήποτε ψυχόμενο φορτίο, από συνθήκες συντήρησης εώς και βαθιάς κατάψυξης. Στη συνεχή αναβάθμιση του στόλου μας, προστέθηκαν ψυκτικοί θάλαμοι με πιστοποίηση για τη μεταφορά φαρμακευτικού και ιατρικού υλικού από τον εγκεκριμένο γερμανικό φορέα πιστοποίησης Pharmaserv.

Συνεργαστήκαμε με την ALFAKOM και εγκαταστήσαμε στον στόλο μας δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης (POSITREX), οχημάτων και φορτίων. Το σύστημα POSITREX αποτελεί την τελευταία λέξη της τηλεματικής τεχνολογίας. Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Παρέχει αύξηση της ασφάλειας του μεταφερόμενου εμπορεύματος και διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις τύπου: 95/54 EK, CE, ETSL.Ο έλεγχος του φορτίου πραγματοποιείται σε όλα τα στάδια και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Η θερμοκρασία, η υγρασία και άλλες ενδείξεις που έχει ο κάθε θάλαμος καταγράφονται σαν αναφορές από το σύστημα και παρακολουθούνται από τα κεντρικά μας γραφεία. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, σας αποδεικνύουμε λοιπόν έμπρακτα την ποιότητα της μεταφοράς, παρουσιάζοντάς σας αναλυτικά τις διακυμάνσεις του φορτίου σας.

Και επειδή ο παράγοντας άνθρωπος είναι καταλυτικός σε κάθε επιτυχημένο αποτέλεσμα, επιλέγουμε αξιόπιστο, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, ώστε να είμαστε σίγουροι πως ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που προκύπτει, παρέχοντας στους πελάτες μας άμεσες λύσεις.

Τα φορτία που μεταφέρουμε ταξιδεύουν πλήρως ασφαλισμένα και το ύψος της ασφαλιστικής κάλυψης CMR, φτάνει τις 250.000 € ανά φορτίο.